Szeretné termékeinket megkapni a legjobb áron?

Nem tudja pontosan milyen termékre is van szüksége? Kérjen ingyenes árajánlatot és szaktanácsadást ! 

Ingyenes ajánlat kéréshez kattintson ide !

Akciók megtekintés

Ipari gyorskapuk

Smart standard feltekeredő ipari gyors kapu

Tökéletes megoldás az elhelyezésekből adódó problémák kiküszöbölésére, elkerülésére. A Smart gyors kapu szerkezete teherbíró, robosztus, kiváló DITEC minőségű automatikával és részegységekkel ellátott, továbbá egy kitűnően megtervezett és kivitelezett ponyvarendszerrel rendelkezik. Mindezek a tulajdonságok teszik a Smart – ot kategóriájában egy praktikus, megbízható, egyszerűen és gyorsan felépíthető és nem utolsó sorban esztétikailag is remekül megszerkesztett és kivitelezett kapuvá.

A SMART RESET gyors kaput a gyár mérnökei olyan ipari környezetre fejlesztették, ahol a nyíláson keresztül  nagy targonca forgalom bonyolódik le. Ilyenkor több esetben is előfordulhat, hogy a targonca neki ütközhet a PVC ponyvának. A ponyva két függőleges oldalán végig egy cipzár elven működő rögzítő elem van. Amikor a ponyvának neki ütközik valami a cipzár szétnyílik és nem keletkezik kár. A régebbi rendszereken ilyenkor a ponyvát manuálisan vissza kellet helyezni. A RESET kapunál ez automatikusan történik, visszafűzi magát a vezetősínbe.

Az új rendszernek köszönhetően a kapu szélterhelése is megnőtt. Mérettől függően akár 120 Km/h szélterhelést is elvisel ez az ipari gyors kapu.

Eltérő felszereltséggel szállítható, hogy ezzel jobban kielégítse az eltérő működési igényeket és jobban igazodjon az eltérő helyi szabványokhoz.

Az INVENTER rendszer megkönnyíti az (ipari) gyors kapu sebességének beállítását. A SOFT START (lágy indítás) SOFT STOP (lágy megállás)tulajdonságok elhárítják a mechanikai részegységek túlterhelését és kopását, ezzel biztosítva az ajtó megbízhatóságát és élettartamát.

Smart Reset feltekeredő ipari gyors kapu bővebb leírása

 

Fellapozódó ipari gyors kapuk

Fellapozódó gyors kapuTraffic C – modulos szekciókból álló fellapozódó gyors kapu

A DITEC flexibilis ipari gyors kapuk működése nagyságrendekkel gyorsabb, mint a szekcionált kapuké, ily módon meggátolják a por és egyéb szennyeződések, a hideg vagy meleg ki- illetve beáramlását.

Ebből adódóan tipikus felhasználók az élelmiszerraktárak, gyártó- és vegyi üzemek vagy a nagy targoncaforgalmú depók és logisztikai központok.

Az ajtók közös tulajdonságai a megbízható működés, a változatos működtetési lehetőség különböző érzékelőkkel, a kiforrott biztonsági megoldások, és az esztétikus megjelenés. Több típusban rendelhetőek a megrendelő igényei szerint.

Telepítésük könnyű, installációjuk egyszerű. Alapkivitelben egy betekintő szekcióval készülnek, de akár az egész ponyva lehet átlátszó.

A működtetéshez szüksége kiegészítő eszközök nagy választékban állnak rendelkezésre.

Traffic - Fellapozódó gyors kapuA Traffic nagyméretű (max. 11 méter) nyílásokhoz ajánlott Nyitáskor a panel szíjak segítségével fellapozódik, így a szakaszok nem gyűrődnek, biztosítva ezzel a tartós esztétikumot és megbízhatóságot. Jó hő- és hangszigetelő, a panelban lévő vízszintes megerősítő idomok pedig növelik az ajtó szilárdságát és szélellenállását. Fontos technikai jellemző, hogy az ajtó beépítése után a bejárat nem veszít a méreteiből. A TRAFFIC is bármilyen távvezérléssel összeköthető: indukciós hurok, radar vagy infra érzékelő, rádiós távirányítás, nyomógombos vagy húzó kapcsolós működtetés.

Minta

      Miért jó nálunk vásárolni?

     Cégünk kiválasztja önnek a piacon kapható legjobb Ár/Érték arányú termékeket, így ön biztos lehet benne, hogy a pénzéért a lehető legjobbat kapja nálunk.